beats by dre cheap

Svemirci iznad dvorca

Google Street View 'snimio' NLO

NLO je na iznenađenje svih osvanuo na snimkama Google Street Viewa koje prikazuju grad Suffol u Velikoj Britaniji, a čudna letjelica jasno se vidi kako lebdi pored tamošnjeg dvorca Orford

Sporni NLO iznad Suffola primijetio je redoviti posjetitelj Google Street internetskih stranica Adrian Chambers, a pažnju mu je kaže privukao tamni zaobljeni leteći objekt koji se nalazio u zraku nedaleko poznate turističke atrakcije u Suffolku.

No, krenete li u virtualnu šetnju Suffolkom istu letjelicu vidjet ćete malo dalje niz cestu Caste Hill, kako lebdi iznad obližnjeg sela.

Google Street Viewom može se istraživati veći dio Velike Britanije od prošlog tjedna, a godinu dana prikupljale su se snimke od 360 stupnjeva za što su korištene kamere na automobilima.

Odmah nakon što je krenuo s prikazivanjem svjetlo dana ugledao je zabavan i kontroverzan prizor navodnog NLO-a iznad Suffolka.

No, nije sporni NLO bio samo priča mjeseca. U jednom kadru vozač kamiona prema kameri upućuje nepristojnu gestu, a u Ipswichu jedan vozač razgovara s policijom koja ga je zaustavila dok u istom trenutku prolazi Googleov automobil s kamerom koja sve to uredno snima. Mnogi su se pobunili zbog tog Googleovog servisa jer smatraju da narušava privatnost.

No, u Googleu smatraju da su napravili dovoljno da zaštite privatnost prolaznika i vozača time što su im zamutili lica i registarske tablice, a također tvrde kako ionako ne prikazuju nijedan prizor koji inače nije vidljiv s javnih površina.

 

Net.hr

galaksija
http://galaksija.blogger.ba
23/03/2010 12:41